Geachte ouders/verzorgers,

Zoals bekend, bestaat de mogelijkheid voor onze leerlingen om ‘s middags op Spieringshoek het huiswerk te maken. De leerlingen maken en leren, onder het genot van een kopje thee, in het studiecentrum huiswerk. Een onderwijsassistent controleert de aanwezigheid.

Voor leerlingen die intensievere begeleiding nodig hebben bestaat de mogelijkheid om zich aan te melden bij de huiswerkbegeleiding van AFTER'S COOL. AFTER’S COOL verzorgt dagelijks van 14:00 uur tot 18:00 uur huiswerkbegeleiding en bijlessen binnen ons schoolgebouw. Leerlingen worden hier, tegen betaling, in kleine groepjes intensief begeleid.

AFTER’S COOL
“Onze doelstelling is om kinderen op een persoonlijke en vooral positieve manier beter te laten presteren op school. Bij ons werken warme, betrokken, hoog opgeleide mensen die op een professionele en gestructureerde wijze leerlingen helpen hun prestaties te verbeteren. AFTER’S COOL is altijd oplossingsgericht en heeft als missie leerlingen te helpen op hun weg naar zelfstandigheid. Wij doen dit met veel plezier en betrokkenheid in een prettige omgeving.”

De begeleiding van AFTER’S COOL bestaat altijd uit vijf aandachtspunten:
1. Leren plannen. Door middel van onze dag- en weekplanningen stimuleren we leerlingen om vooruit te denken en werken.
2. Leren leren. We stimuleren leerlingen zoveel mogelijk actief te leren. Zo leren we ze bijvoorbeeld om te mindmappen of gebruik te maken van flitskaartjes.
3. Goede inhoudelijke hulp voor alle vakken. We controleren of de leerling zijn huiswerk serieus heeft gemaakt heeft en de stof begrijpt.
4. Motivatie, zelfvertrouwen en concentratie.
5. Zelfstandigheid, zodat de leerling het straks ook alleen kan.

Meer informatie over de werkwijze van AFTER’S COOL kunt u vinden op de website www.afterscool.nl.

Contactinformatie
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Angharad Noordegraaf: spieringshoek@afterscool.nl; tel. 06-381 500 24

Voordat een leerling start met huiswerkbegeleiding plannen we graag (vrijblijvend) een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek wordt besproken waar een leerling tegenaan loopt en hoe hij/zij op AFTER'S COOL het beste geholpen kan worden. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen of bellen naar Angharad Noordegraaf

Deze dienst staat los van Sg Spieringshoek. Sg Spieringshoek biedt alleen ruimte voor een onafhankelijk huiswerkinstituut en zijn geen partij in het contact met AFTER’S COOL.

 

Agenda
woensdag, 18 september
donderdag, 19 september
19.30 uur: ouderavond 4 vwo
vrijdag, 20 september
zaterdag, 21 september
zondag, 22 september
maandag, 23 september
dinsdag, 24 september

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums