Dé school voor havo, atheneum en gymnasium

Kennismaken
Natuurlijk wil je voordat je de overstap gaat maken naar een middelbare school kennismaken met deze school. Je bent van harte welkom!

Meelopen
Wil je de school eens van binnen zien en ontdekken hoe het is om lessen op Spieringshoek te volgen? Kom dan kennismaken op onze meeloopdagen!

Je bent van harte welkom op woensdag 6 of 13 januari of op donderdag 21 januari 2021. De meeloopdagen duren van 14 uur tot 16 uur. Natuurlijk mogen je ouders je brengen en halen. Door de maatregelen rondom het coronavirus kunnen je ouders echter niet mee de school en de lesjes in. Leuk dat je komt kennismaken! Je kunt je aanmelden voor één van de drie middagen via deze link.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: meelopen@spieringshoek.nl.

De informatieavonden voor ouders
De informatieavonden zullen dit jaar iets anders worden georganiseerd dan normaal. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zullen de avonden ‘op afstand’ worden vormgegeven.
De informatieavonden zijn op maandag 11 januari en dinsdag 12 januari 2021. Over hoe de informatieavonden precies worden vormgegeven en over hoe u zich kunt aanmelden, volgt zo spoedig mogelijk informatie op deze website.

Open Huis
Wil je zien hoe het op Spieringshoek eraan toegaat? Dan bezoek je samen met je ouders het Open Huis. Je kunt dan zien hoe onze school eruitziet en je kunt dan kennismaken met de vakken die op Spieringshoek gegeven worden.
Ligt je interesse bij het Technasium? Zorg dan dat je de les O&O (onderzoeken en ontwerpen) bezoekt in onze mooie Technasiumruimte.
Wil je liever meedoen met de sportklas? Dan is een bezoekje aan de gymzaal zeker de moeite waard. Wist je al dat wij ook Spaans en drama (theater) hebben in de brugklas? Ga gerust eens bij die vakken langs. Neem ook eens een kijkje bij Engels. Misschien wil je vanaf klas 2 wel meedoen met Cambridge! Natuurlijk kun je ook bij alle andere vakken een kijkje nemen.
Onze leerlingen kunnen je tijdens het Open Huis precies vertellen wat zij vinden van Spieringshoek. Natuurlijk kun je ook een praatje maken met een van de docenten (de meesters en juffen van de middelbare school).
Dit schooljaar is nog niet helemaal zeker of we het Open Huis ook op school kunnen organiseren. Kan dat in februari nog niet, dan zullen we ook het Open Huis ‘op afstand’ organiseren. We zorgen er in ieder geval voor dat je ook dan de school kunt leren kennen!

Je bent op donderdag 11 februari 2021 van harte welkom op ons Open Huis!

De informatie over hoe het Open Huis precies plaatsvindt, wordt binnenkort op deze website vermeld.  

Meer informatie?
Alle informatiefolders worden direct na de kerstvakantie op deze website gezet. Je kunt daar dan nog veel meer lezen over Spieringshoek. Ook zullen we folders naar de basisscholen sturen. De meesters en juffen kunnen die dan uitdelen in de klas. Je kunt nu trouwens al van alles lezen op onze website en in de schoolgids.