Dé school voor havo, atheneum en gymnasium

Kennismaken
Natuurlijk wil je voordat je de overstap gaat maken naar een middelbare school kennismaken met deze school. Op Spieringshoek organiseren wij twee informatieavonden, een Open Huis en kun je meelopen.

Meelopen
Wil je na de informatieavonden en het Open Huis toch nog meer zien van Spieringshoek? Dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag via: meelopen@spieringshoek.nl.

De informatieavonden
De informatieavonden bezoek je met je ouders. Op deze avond kun je alles wat je wilt weten vragen. Je ouders krijgen uitgebreide informatie over de school en jij volgt deze avond twee leuke lessen.

Open Huis
Wil je zien hoe het allemaal gaat op een middelbare school? Kom dan samen met je ouders naar het Open Huis. Tijdens deze avond maak je kennis met de vakken die op Spieringshoek gegeven worden. Ligt je interesse bij het technasium? Zorg dan dat je de les O&O bezoekt.
Onze brugklasleerlingen leiden groepjes rond en vertellen uit de eerste hand wat hun ervaringen zijn op Spieringshoek. Jullie zijn van harte welkom op donderdag 13 februari. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.