Informatieavonden en Open Huis


De informatieavonden
De informatieavonden zijn op maandag 14 januari en dinsdag 15 januari 2019. Ben je op zoek naar een leuke middelbare school, kom dan gezellig met je ouders naar de informatieavonden van Spieringshoek. Op deze avond kun je alles wat je wilt weten vragen. Je ouders krijgen uitgebreide informatie over de school. De avond begint om 19.30 uur.

Open Huis
Wil je zien hoe het allemaal gaat op een middelbare school? Kom dan op donderdag 7 februari 2019 vanaf 19.00 uur naar ons Open Huis. Maak tijdens deze avond kennis met de vakken die op Spieringshoek gegeven worden. Ligt je interesse bij het Technasium, zorg dan dat je de les O&O bezoekt. Het kan ook zijn dat je wilt weten wat drama inhoudt, bezoek dan deze les. Dit is jouw avond! Onze brugklasleerlingen leiden groepjes rond en vertellen uit eerste hand wat hun ervaringen zijn op Spieringshoek.

Havo 4 na je vmbo-tl-diploma?
Wil je na je opleiding vmbo-tl doorstromen in 4 havo? Kom dan naar het Open Huis en laat je informeren over de mogelijkheden. Om 19.45 is hierover een uitgebreide informatiebijeenkomst.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze school: info@spieringshoek.nl.

Agenda
dinsdag, 18 december
Bezoek Erasmusuniversiteit Rotterdam 5 vwo
Theaterklassen: 16.00 workshop; 19.00 u theatervoorstelling
woensdag, 19 december
MEP vwo 4
vrijdag, 21 december
Kerstviering volgens rooster
zaterdag, 22 december
zondag, 23 december
maandag, 24 december
Kerstvakantie

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums