Beleef de tijd van je leven op Spieringshoek

Op Spieringshoek beleef jij de tijd van je leven. Je ontdekt wat je leuk vindt en waar je echt goed in bent. Je krijgt het onderwijs dat bij jou past. De activiteiten die we naast de lessen organiseren, maken van je tijd op de middelbare school een echte belevenis. Vol uitdaging en met de juiste ondersteuning.

Over ons

Spieringshoek is een katholieke school voor havo, atheneum en gymnasium waar leerlingen zich ontwikkelen tot plezierige, zelfstandig en evenwichtige mensen. Iedereen die onze identiteit respecteert, is welkom.

Feiten en cijfers:

  • Eén gebouw op de grens van Schiedam en Vlaardingen

  • 1400 leerlingen

  • 130 personeelsleden

Dit is Spieringshoek

Alles op Spieringshoek draait om goed onderwijs. Je mag erop rekenen dat medewerkers en docenten er alles aan doen om je voor te bereiden op je toekomstige rol in de maatschappij. Bij ons haal je het maximale uit jezelf.

Oog voor de medemens vinden wij vanzelfsprekend. Wij verwachten van iedereen een actieve en positieve houding. Op school en ook daarbuiten.
Daarmee bedoelen we dat leerlingen hun huiswerk maken, meedoen in de les, vragen stellen als iets onduidelijk is en aandacht en zorg hebben voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat personeelsleden de leerlingen zien en kennen en goed lesgeven. Zo willen we dat op Spieringshoek.

Elk schooljaar maken we onze ambities met ons onderwijs concreet met een jaarthema. In het schooljaar 2018 – 2019 luidt het thema: Kan ik er wat aan doen?! Daarmee onderstrepen we het besef dat iedereen zelf een actieve rol heeft en daarvoor kan kiezen.

Onze ambities baseren we op de missie, visie en identiteit van onze school. Daarover lees je meer in de schoolgids.

 

 

Agenda
woensdag, 18 september
donderdag, 19 september
19.30 uur: ouderavond 4 vwo
vrijdag, 20 september
zaterdag, 21 september
zondag, 22 september
maandag, 23 september
dinsdag, 24 september

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums