Examentraining

Spieringshoek zet extra middelen in om de resultaten van haar examenleerlingen te optimaliseren. Zo hebben we het aantal lesuren in 5 havo en 6 vwo van de exacte vakken verhoogd om deze, toch traditioneel moeilijke vakken, beter tot hun recht te laten komen.

Na het eerste schoolexamen (SE) kunnen de leerlingen ervoor kiezen om de examenvoorbereidingslessen (EVL) te volgen. Niet alleen wordt hier extra aandacht gegeven aan bijles, maar speelt vooral de coaching grote rol. Hoe plan je de studie en welke studievaardigheden heb je daarbij nodig? Tevens worden examentrainingen aangeboden voor SE 2 en 3 en, in samenwerking met Erasmus training, examentraining voor de Centrale Examens in de meivakantie. In de laatste week vóór het Centraal Examen kunnen de leerlingen tijdens de ‘doorpakdagen’ kiezen voor extra oefening voor alle vakken waarvoor examen afgenomen wordt.

Wij hebben de ambitie om onze leerlingen op deze wijze nog gerichter en beter op de verschillende schoolexamens en het centraal examen voor te bereiden.


 

Agenda
zondag, 21 juli
maandag, 22 juli
Zomervakantie t/m 30 augustus
dinsdag, 23 juli
woensdag, 24 juli
donderdag, 25 juli
vrijdag, 26 juli
zaterdag, 27 juli

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums