Dé school voor havo, atheneum en gymnasium

Uitdagend onderwijs

Je kunt op onze school je talenten ontwikkelen. Naast havo, atheneum en gymnasium is er keuze uit het technasium en de sportklas.

De twee brugjaren
In het eerste leerjaar en tweede leerjaar volgen we de studieresultaten van de leerlingen nauwgezet, zodat we aan het eind kunnen vaststellen in welk type onderwijs je je opleiding het beste kunt voortzetten. Voor de heterogene brugklas adviseren wij aan het einde van het tweede jaar atheneum of havo. In een enkel geval kan het advies na het eerste of tweede leerjaar zijn: voortzetting op vmbo-tl-niveau.

Gymnasiumleerlingen zetten hun gymnasiumopleiding na het eerste leerjaar voort in de gymnasium tweede klas als resultaten en werkhouding op het benodigde niveau zijn.


In de brugklas volg je Spaans en theater. Je maakt alvast kennis met deze vakken. In de bovenbouw kun je deze vakken kiezen en er examen in doen.

Ben je goed in Engels? Dan kan je aan het eind van de eerste klas een test doen om vervolgens in de tweede klas Cambridge te volgen. In het voorexamenjaar sluit je Cambridge af met een Cambridge-examen. Je kunt Cambridge op havo en op vwo volgen.