Asfalteren Burgemeester van Haarenlaan
05 september 2019
 
Bericht van de Gemeente Schiedam
 

De gemeente Schiedam start maandag 9 september met het asfalteren van de rijbanen van de Burgemeester van Haarenlaan. De rijbanen voldoen niet meer aan de kwaliteitseisen; ze zijn versleten en hebben op diverse locaties beschadigingen.

Planning

De werkzaamheden aan de Burgemeester van Haarenlaan starten  op maandag 9 september en duren tot en met vrijdag 20 september. Aannemingsbedrijf Van Ooijen voert de werkzaamheden in twee fases uit.

Westelijk deel

Van maandag 9 tot vrijdag 13 september vanaf het Nieuwlandplein tot aan de Vlaardingerdijk.

Oostelijk deel

Van maandag 16 tot vrijdag 20 september vanaf het Nieuwlandplein tot Plein 1940 – 1945.

Eerst wordt de huidige asfaltlaag verwijderd en de rijbaan gereinigd. Beschadigingen worden gerepareerd. Het nieuwe asfalt wordt aangebracht en tenslotte de belijning.

Voorbereidende werkzaamheden reeds van start

De Burgemeester van Haarenlaan is een 50 km zone en de aansluitende wegen zijn 30 km zone. Om deze zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten is de gemeente reeds gestart met het aanpassen van de kruisingen en de inritten.

Omleiding en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbanen en kruisingen voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via borden. De RET bussen van de Hoekse Lijn rijden gedurende de werkzaamheden een andere route en er zijn geen vervallen haltes. De fiets- en voetpaden langs de Burgemeester van Haarenlaan blijven in gebruik, er kan alleen niet overgestoken worden op het deel waar de werkzaamheden plaatsvinden.

ga terug
Agenda
woensdag, 18 september
donderdag, 19 september
19.30 uur: ouderavond 4 vwo
vrijdag, 20 september
zaterdag, 21 september
zondag, 22 september
maandag, 23 september
dinsdag, 24 september

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums