Vastenactie op Spieringshoek
04 april 2019
 
Woensdag 3 april stond in het teken van de vastenactie.
 

Dit jaar is geld ingezameld voor de straatkinderen in Medellín, een grote stad in Colombia, waar de Stichting Straatkinderen Medellín diverse projecten organiseert.

Gustavo Montenegro van Stichting Straatkinderen Medellín was aanwezig op school om leerlingen tijdens een bijeenkomst over het project te vertellen. Middels een livestrream met een vrijwilligster van de het project in Colombia konden de leerlingen allerlei vragen stellen.

Er waren vele workshops waaruit onze leerlingen een keuze konden maken om geld op te halen voor het goede doel: judo, boksen, schermen, knijffight, cupcakes versieren, VR-brillen, hapjes maken, leren solliciteren, yoga, een workshop make-up voor de meiden, voorlichting over geld lenen, bootcamp, handlettering, een greep uit de vele activiteiten. De leerlingen uit de eindexamenklassen hebben examentrainingen gevolgd, dit voor een dubbel goed doel: de Stichting Straatkinderen Medellín en voor zichzelf. 

Wij kijken terug op een zeer leuke en gezellige dag. De opbrengst van de vastenactie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. 

ga terug
Agenda
woensdag, 24 april
Meivakantie
Lenteschool, examentraining
donderdag, 25 april
Lenteschool, examentraining
vrijdag, 26 april
Meivakantie
Lenteschool, examentraining
zaterdag, 27 april
zondag, 28 april
maandag, 29 april
Meivakantie
dinsdag, 30 april
Meivakantie

 

Fotoalbum
Naar de fotoalbums